Metrorex şi Alstom Transport au semnat vineri contractul pentru serviciile de mentenanţa ramelor electrice de metrou şi a vehiculelor feroviare specifice infrastructurii de metrou, pentru o perioada de 15 ani, preţul estimat fiind de 2,45 miliarde lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Metrorex şi Alstom Transport au semnat astăzi, 31.12.2021, contractul având ca obiect prestarea serviciilor de mentenanţă pentru ramele electrice de metrou şi vehiculele feroviare specifice infrastructurii de metrou, pentru o perioada de 15 ani, pe baza ofertei depuse de Alstom Transport în data de 14.06.2021, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă, organizată de Metrorex SA”, anunţă compania de stat.

Preţul estimat, aferent obiectului contractului calculat pe baza cantităţii estimate, pe o perioadă de 15 ani, este de 2.452.440.564 lei.

Prestarea efectivă a serviciilor, conform condiţiilor contractuale, va începe cu data de 1 ianuarie 2022.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.