Agenţia Terra Tourism şi-a anunţat, vineri seară, printr-un email partenerii şi clienţii că nu-şi mai poate onora obligaţiile faţă de aceştia şi le-a recomandat să se adreseze asiguratorului City Insurance. Reprezentanţii agenţiei au dezactivat site-ul şi nu mai răspund la telefoane, scrie Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu părere de rău vă anunţăm ca Terra Tourism este, începând de astăzi, 22.06.2018, în imposibilitatea de a mai onora angajamentele asumate. În consecinţă, vom declanşa procedura de insolvenţă. Pentru recuperarea sumelor datorate de către Terra Tourism vă rugăm să vă adresaţi asiguratorului societăţii (poliţa de insolvabilitate seria BN, Nr 000000764 încheiată la City Insurance SA ) şi să faceţi demersurile necesare pentru recuperarea sumelor. Regretăm întreaga situaţie precum şi neplăcerile cauzate. Echipa Terra Tourism", este mesajul primit de către clienţi şi parteneri.

Nicolae Demetriade, preşedintele ANAT, a declarat pentru Profit.ro că încearcă de ieri să ia legătura cu reprezentanţii Terra Tourism, dar aceştia nu sunt de găsit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.