Agenţia de turism online Veltravel.ro a luat un credit de 1,5 milioane de lei de la Techventures Bank, garantat în proporţie de 90% de EximBank, pachet financiar care securizează necesarul de lichidităţi pentru finanţarea activităţii curente a companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Techventures Bank şi EximBank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidităţi pentru finanţarea activităţii curente a companiei Veltravel.ro, furnizor de servicii turistice online. Societatea a beneficiat de un credit în valoare de 1,5 milioane de lei de la Techventures Bank, garantat în proporţie de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari şi IMM-urilor cu cifra de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019", anunţă banca.

Veltravel.ro este una dintre principalele agenţii de turism online din România.

”Companiile pot accesa mult mai rapid finanţările de care au atâta nevoie în contextul economic actual, pentru capital de lucru sau pentru investiţii, datorită parteneriatelor pe care EximBank le are cu băncile comerciale de pe piaţa locală, aşa cum este şi cel cu Techventures Bank, pentru emiterea de garanţii de stat în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19. Punând împreună produsele de creditare şi garanţiile de stat putem propune soluţii financiare care servesc în mod real nevoilor comunităţii de business asigurând în acelaşi timp băncilor comerciale un nivel crescut de încredere în viabilitatea structurilor financiare pe care le propun”, a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

TechVentures Bank anunţă că se va concentra pe dezvoltarea de aplicaţii prin care să asigure o comunicare cât mai simplificată cu fiecare client în parte.

"Un element de indentitate al băncii şi de noutate pe piaţa bancară este reprezentat de posibilitatea utilizării soluţiilor software drept garanţie pentru accesarea unor facilităţi de finanţare. Susţinem inovaţia în business prin soluţii de finanţare adaptate profilului companiilor şi oferim finanţări avantajoase start-up-urilor din domeniul tehnologiei informaţiei”, a spus Cristian Nae, director general adjunct al TechVentures Bank.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.