Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că 2.519 cereri de finanţare au fost aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021, o nouă listă cu peste 770 de beneficiari fiind publicată marţi. Beneficiarii obţin până la 20.000 lei nerambursabil pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice cu o putere instalată de minimum de 3kW.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituţiei www.afm.ro o nouă listă cuprinzând 775 persoane fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021”, anunţă, marţi, AFM, într-un comunicat de presă.  

Preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Laurenţiu Adrian Neculaescu, a precizat că până acum au fost aprobate peste 2.500 de dosare.  

”Până la această dată au fost aprobate 2.519 cereri de finanţare. În continuare, vom depune toate eforturile pentru evaluarea şi publicarea dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat”, a precizat Laurenţiu Adrian Neculaescu.  

Prin Programul Casa Verde Fotovoltaice, beneficiarii obţin până la 20.000 lei nerambursabili, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice cu o putere instalată de minimum de 3kW.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.