Administraţia domeniului public sector 2, din Capitală, a acordat firmei Cris Garden contracte de 110,98 milioane lei (23,8 milioane euro), fără TVA, pentru întreţinerea şi amenajarea spaţiilor verzi, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele vizează prestarea de ”servicii de întreţinere şi amenajare a spaţiilor verzi din sectorul 2 al Municipiului Bucureşti aflate în administrarea Administraţiei Domeniului Public Sector 2 (parcuri, scuaruri, platbande, spaţiile verzi aferente ansamblurilor de locuinţe şi aliniamentelor stradale)”, se arată în anunţ.

Procedura de atribuire a fost prin licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Cris Garden, cu sediul în sectorul 1 al Capitalei, a înregistrat anul trecut venituri totale de 28,99 milioane lei şi un profit net de 4,198 milioane lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor.

Totodată, la finalul anului trecut, compania avea 217 angajaţi şi o datorie totală de 12,857 milioane lei, potrivit raportului financiar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.