Administraţia Fondului pentru Mediu suspendă din nou înscrierile în Programul Casa Verde Fotovoltaice, întrucât aplicaţia nu a funcţionat nici după redeschiderea sesiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere că aplicaţia informatică nu a funcţionat corespunzător nici la reluarea înscrierilor de astăzi, 22 decembrie 2021, ora 16.00, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, a luat decizia de a suspenda din nou înscrierile persoanelor fizice de către instalatori”, a transmis, miercuri, AFM.  

Sursa citată a precizat că reluarea înscrierilor va fi stabilită şi comunicată ulterior pe site-ul instituţiei.  

”Înscrierile nu vor fi reluate în cursul zilei de astăzi! Ne cerem scuze pentru situaţia creată”, a mai transmis instituţia.  

Înscrierea în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a început, miercuri, la ora 10.00, dar aplicaţia a funcţionat cu intermitenţe, procedura fiind suspendată.  

După noi intervenţii la sistem şi o nouă simulare, aplicaţia a fost relansată la ora 16.00.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.