Acţionarii Portului Constanţa au început un proces de selecţie pentru desemnarea a patru membri în Consiliul de Administraţie al companiei, cu mandate depline. În prezent, CA-ul portului este compus atât din membri cu mandate depline, pe patru ani, cât şi din membri cu mandate interimare, pe patru luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 19 septembrie.

”Ministerul Transporturilor şi expertul său în recrutare SC Pluri Consultants România SRL anunţă declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Administraţie la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi patru candidaţi pentru ocuparea postului de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Acest proces de recrutare şi selecţie se derulează în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, arată un document publicat pe site-ul companiei.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin opt ani vechime în muncă şi competenţe profesionale dovedite prin minimum cinci ani de experienţă în administrarea sau managementul unor entităţi, persoane juridice ce desfăşoară activităţi specifice sectorului transport naval, logistic, operare portuară, administrarea infrastructurii de transport naval.

În plus, ei trebuie să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie din cadrul unor instituţii publice în ultimii şapte ani sau al unor întreprinderi cu capital majoritar de stat pentru motive imputabile în ultimii doi ani sau să nu fi avut încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimele 12 luni.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.