Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a anunţat că accesul în porturile Constanţa şi Midia poate fi plătit prin intermediul aplicaţiei PortALL, precizând că acest lucru elimină timpii consumaţi de transportatori pentru achiziţionarea biletelor la porţile de intrare în port.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Accesul auto în porturile maritime Constanţa şi Midia se poate plăti online prin intermediul aplicaţiei mobile PortALL, aplicaţie disponibilă în Google Platy şi Apple Store. Aplicaţia simplifică procedurile de acces auto în incinta porturilor maritime, atât pentru agenţii economici ce îşi desfăşoară activitatea în acest perimetru, cât şi pentru societăţile de transport ce execută activităţi ocazionale”, a anunţat Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. 
 
Sursa citată menţionează că prin intermediul aplicaţiei Port ALL se pot cumpăra tichetele de acces, valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plată securizat. 
 
Achiziţia unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la porţile de acces unde se realizează identificare automată a numărului de înmatriculare a autovehiculului sau cumpărătorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/codul QR al acestuia către un operator de la porţile de acces.
 
Totodată, utilizatorul aplicaţiei va avea acces la istoricul tuturor tranzacţiilor de cumpărare, iar prin intermediul aplicaţiei va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa şoferii.
 
“Plata online a taxei de acces în port elimină timpii consumaţi de transportatori pentru achiziţionarea biletelor la porţile de intrare în port. Conectarea sistemului de plăţi online cu sistemul de control acces auto de la porţi, respectiv detectarea de către acesta a prezenţei la barieră a unui autovehicul cu taxa de intrare plătită reduce timpul de trecere şi eventualele blocaje de la porţi”, a explicat CN APMC.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.