59,59 milioane de lei vor fi alocaţi unităţilor administrativ - teritoriale din 16 judeţe, afectate de calamităţi naturale, bani din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, potrivit unei Hotărâri aprobată de Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Guvernul României a aprobat, în şedinţa de ieri, 27 august, Hotărârea privind alocarea a 59,597 de milioane de lei din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru unităţi administrativ - teritoriale din 16 judeţe, afectate de calamităţi naturale", a informat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Astfel, vor fi repartizate fonduri pentru judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Neamţ, Prahova, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea, în vederea refacerii infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor şi malurilor de apărare, a drumurilor judeţene, drumurilor comunale, podurilor, podeţelor, digurilor şi punţilor pietonale.

Sumele alocate au fost stabilite în baza evaluărilor făcute de către autorităţile administraţiei publice locale, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi de către Instituţiile Prefectului din cele 16 judeţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.