Cel de-al doilea sezon al unuia dintre cele mai titrate seriale ale toamnei, „Un Comportament Adecvat/ Good Behavior”, va fi lansat în România pe 20 noiembrie, de la ora 22.00. Cu această ocazie, postul de televiziune TNT va declara Ziua Naţională a Comportamentului Adecvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va fi difuzat în fiecare luni, începând cu ora 22.00, informează postul de televiziune.

„Un Comportament Adecvat/ Good Behavior” îi are în rolurile principale pe Michelle Dockery, cunoscută din „Downton Abbey”, şi pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto, care a mai jucat în „1492 - Cucerirea Paradisului” şi „El Greco”. Din distribuţie mai fac parte Terry Kinney, Lusia Strus şi Joey Kern.

Serialul este o adaptare a romanului „Letty Dobesh” semnat de Blake Crouch, iar primul sezon, lansat anul trecut, a fost urmărit în medie de 4,1 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe toate platformele TNT.

„Un Comportament Adecvat” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o femeie care obţine mereu ceea ce îşi doreşte. După ce a ieşit din închisoare, a reuşit să îşi recupereze fiul – Jacob (jucat de Nyles Julian Steele). Din păcate, înţelegerea făcută cu FBI pentru a reprimi custodia copilului aproape a costat-o relaţia cu Javier (Botto), un asasin plătit.

La începutul celui de-al doilea sezon, care a fost lansat în Statele Unite pe 15 octombrie, Letty a rezolvat problemele cu Javier şi s-a împăcat cu mama ei (Lusia Strus), care s-a opus acordării custodiei lui Jacob. Cu un agent FBI pe urme, Letty, Javier şi Jacob încearcă să înceapă o nouă viaţă.

Serialul „Un comportament adecvat” este produs de Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines”, „The Playboy Club”), care este şi scenarist, şi de scriitorul Blake Crouch („Wayward Pines”). Producători executivi sunt Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) şi Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) de la Tomorrow Studios, un parteneriat între ITV Studios şi Marty Adelstein.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.