Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 15 ianuarie, la ora 18,00 la Palatul Cantacuzino din Calea Victoriei nr. 141, va fi organizată expoziţia "Muzica de cameră a lui George Enescu. Lucrări fără număr de opus", realizată de muzeograf dr. Adina Sibianu. Publicul va putea asista şi la un recital de poezie susţinut de actorul Mihai Niculescu, dar şi la un recital cameral cu lucrări de George Enescu, Dinu Lipatti şi Sigismund Toduţă. Artiştii invitaţi sunt: Ştefan Diaconu - flaut, Mădălina Dănilă - pian, Valentin Ghita - oboi, Iulian Ochescu - pian.

La sediul de la Sinaia - Casa Memorială ”George Enescu” (vila Luminiş) va fi organizată expoziţia de pictură ”Où sont les neiges... ” (peisaj), prezentată de clasa prof. Ileana Dragomirescu de la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti.

Luni, la sediile sale din Bucureşti - Palatul Cantacuzino, Sinaia - Casa memorială "George Enescu" şi Tescani - Secţia "Dumitru şi Alice Rosetti-Tescanu-George Enescu” muzeul va organiza "Ziua Porţilor Deschise pentru Fotografie”, eveniment ce face parte din politica activă a muzeului de a promova şi susţine arta, prin implicare şi deschidere faţă de publicul larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.