Cele mai populare spectacole din repertoriul unteatru, dar şi o serie de reprezentaţii în premieră vor fi transmise online, o parte dintre ele live, şi vor putea fi urmărite cu acces gratuit pe site-ul teatrului independent în perioada 4 - 13 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O selecţie variată, care va include 10 dintre spectacolele jucate în luna iulie pe scena amenajată în parcul Herăstrău, va fi difuzată gratuit online.

Zilele unteatru online redeschid seria de transmisiuni cu „Domeniul Iuptei”, cea de-a treia parte din trilogia migraţiei creată de regizoarea Catinca Drăgănescu, difuzată live din sala de spectacol vineri, pe 4 septembrie. Spectacolul urmăreşte povestea unui tânăr asiatic aflat ȋn căutarea soluţiei pentru o viaţă mai bună ȋn Europa.

Pentru prima dată va putea fi urmărit online spectacolul „Singurătatea pietrelor”, în regia lui Norbert Boda, un proiect unteatru cinematic proiectat în premieră la Zilele unteatru, dar şi „Bad Talks”, de Radu Iacoban. Tot în direct va fi transmis şi spectacolul „Pelicanul”, în regia lui Florin Liţă, o dramă de familie cu Florina Gleznea, Cezar Antal, Alex Popa şi Sandra Ducuţă.

În ultima seară de festival va fi transmis din sală un concert al artistului Alex Ştefănescu – „Vindecare”, interpretat live.

Programul şi detaliile transmisiunilor vor fi disponibile, începând cu 31 august, pe unteatru.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.