Iulian Enache, fost redactor-şef la site-urile Cotidianul şi Economica, va prelua, de la 1 decembrie, funcţia de redactor-şef al Libertatea, potrivit unui anunţ făcut marţi de Ringier România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poziţia de redactor-şef era vacantă de un an.

În vârstă de 39 de ani şi cu 20 de ani experienţă de presă, Enache este, ca formaţie, jurnalist economic şi a fost redactor-şef al siteurilor cotidianul.ro, money.ro şi economica.net.

„Iulian va lucra împreună cu Oana Costea, prim redactor-şef adjunct, şi cu Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial, în sensul păstrării angajamentului pe care Libertatea l-a făcut: jurnalism nonpartizan politic, în serviciul public”, a transmis într-un comunicat Mihnea Vasiliu, general manager al Ringier România.

La rândul lui, Iulian Enache a spus: „Mă onorează să devin parte a unei echipe care face presă aşa cum trebuie făcută, fără compromisuri, după regulile meseriei, într-un context care nu este, neapărat, unul prietenos în ultima vreme".

Cotidianul Libertatea este în portofoliul Ringier de 25 de ani.

Fondat în 1833, Ringier este o companie de presă elveţiană, cu afaceri de peste 1 miliard de euro în 2018, în 18 ţări de pe trei continente: Asia, Africa şi Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.