Serviciul de streaming SkyShowtime va difuza, în premieră, 10 seriale originale, inclusiv programe în fiecare dintre regiunile sale, Europa Centrală şi de Est, Iberia şi ţările nordice. CEO-ul Monty Sarhan, a dezvăluit numele noilor producţii în timpul unui discurs la prestigiosul Marché du Film (Festivalul de la Cannes). Drama originală poloneză "Warszawianka" va fi disponibilă publicului pe 19 iunie, iar comedia cehă şi slovacă "The Winner" va avea premiera în decursul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în septembrie anul trecut în ţările nordice şi apoi live de numai 80 de zile pe toate pieţele sale, SkyShowtime va avea în premieră în total 10 seriale originale în 2023. 

Alte seriale noi care vor fi disponibile pe SkyShowtime în decursul acestui an includ "Poker Face", din categoria „misterul săptămânii”, apreciat de critici, cu Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) în rolul lui Charlie, care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Acesta va debuta ca un serial original SkyShowtime.

În decursul acestui an, SkyShowtime va lansa "The Curse", un serial SkyShowtime original, cu Emma Stone, Nathan Fielder şi Benny Safdie, care explorează modul în care un presupus blestem perturbă relaţia unui cuplu proaspăt căsătorit. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, în exclusivitate, cel mai recent serial al lui Taylor Sheridan, "Special Ops: Lioness", în care joacă actriţa şi producătoarea executivă Zoe Saldaña, câştigătoarea Premiul Academiei Americane de Film şi producătoarea executivă Nicole Kidman, precum şi Laysla De Oliveira şi Morgan Freeman, câştigător al Premiului Academiei Americane de Film. Serialul original urmăreşte echipa Lioness Engagement în timp ce luptă să doboare din interior o organizaţie teroristă.

A doua parte din "Yellowstone Sezonul 5" va fi difuzată în exclusivitate pe pieţele SkyShowtime în cursul acestui an.

În plus, al doilea sezon din "1923", în care joacă Helen Mirren, câştigătoarea Premiului Academiei Americane de Film şi Harrison Ford, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film şi serialul de comedie cu Sylvester Stallone în rolul principal, "Tulsa King" - realizate de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiul Academiei Americane de Film, vor fi disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime.

Serialul de neratat "Halo" - bazat pe jocul de succes cu acelaşi nume - revine cu sezonul 2.

Şi alte filme de succes vor avea premiera în exclusivitate pe SkyShowtime, inclusiv "Babylon" pe 6 iulie, "M3GAN" pe 14 august şi "She Said" începând din 23 iunie, alăturându-se blockbusterelor "Top Gun: Maverick", "Jurassic World Dominion" şi "Minions: The Rise of Gru" - toate disponibile pentru vizionare fără costuri suplimentare.   

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: "SkyShowtime este dedicat Europei şi ne mândrim cu lansarea unei scheme de programe originale pe pieţele noastre. A lansa în premieră o listă atât de solidă şi de impresionantă, cu 10 seriale originale în primul nostru an, este fără precedent pentru un serviciu nou de streaming. Găzduind una dintre cele mai captivante scheme de programe în exclusivitate - cu cele mai bune producţii de la Hollywood şi din regiune - şi o gamă excepţională de filme, SkyShowtime se angajează să ofere clienţilor din toată Europa o ofertă de conţinut premium la un preţ avantajos". 

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonaţii SkyShowtime au acces la seriale noi şi în exclusivitate, originale, filme premiate, conţinut pentru copii şi familie şi o selecţie de titluri emblematice şi de seturi de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios şi Peacock - toate difuzate într-un singur loc. SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Ţările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania şi Suedia.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de şapte zile – putând fi anulat oricând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.