Serialul american de televiziune „Supergirl”, creat de Ali Adler, Greg Berlanti şi Andrew Kreisberg, va avea premiera la Warner TV în 3 ianuarie, la ora 16:50.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bazat pe personajul DC Comics cu acelaşi nume, serialul a fost lansat în 2015 şi are şase sezoane. Pe parcursul a 126 de episoade sunt prezentate aventurile ei în lupta pentru a proteja planeta adoptivă. Warner TV va difuza, de luni până vineri, câte două episoade, de la ora 16:50.

„Supergirl” o are în rol principal pe Melissa Benoist. Ea este Kara Zor-El, supereroină verişoara lui Superman şi unul dintre ultimii supravieţuitori de pe planeta Krypton. Kara Zor-El avea 12 ani când a fost alungată de pe Krypton. Ea a fost crescută, pe Pământ de familia Danvers şi, la 24 de ani, trebuie să înveţe să îşi accepte puterile. Este ajutată de sora ei adoptivă Alex Danvers, de marţianul J'onn J'onzz, de prietenul vărului ei, James Olsen, şi de geniul în tehnologie Winn Schott.

Iniţial, Kara este forţată să îşi dezvăluie puterile şi devine protectoarea National City. Ea şi aliaţii ei se confruntă cu problemele dintre oameni şi comunitatea extraterestră şi investighează organizaţia Project Cadmus, condusă de mama lui Lex Luthor. Nu lipsesc nici complicaţiile de natură romantică, în timp ce ea luptă pentru drepturile civile şi politice ale extratereştrilor, dar şi cu o nouă ameninţare, Leviathan, şi, în final, îşi găseşte tatăl în dimensiunea paralelă Phantom Zone.

Din distribuţie fac parte Chyler Leigh, David Harewood, Katie McGrath, Mehcad Brooks şi Jeremy Jordan.

„Supergirl” a fost ales serialul preferat la People’s Choice Awards 2016, după ce cu un an înainte a fost premiat la Critics Choice Television Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.