Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi vor fi gazdele emisiunii "Visuri la cheie", sezonul IV, care va începe din această toamnă la Pro TV şi în care 13 familii vor avea case noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Treisprezece familii vor primi vizita echipei emisiunii, vor avea parte de surprize, vor merge în vacanţe şi, mai presus de toate, se vor bucura de îndeplinirea celei mai mari dorinţe, aceea de a avea o casă nouă, complet renovată şi utilată.

Sezonul patru "Visuri la cheie" vine cu renovări spectaculoase, locuinţe construite de la zero, emoţii, poveşti incredibile, zâmbete şi visuri împlinite.

Despre noul sezon "Visuri la cheie", Dragoş Bucur a spus: ”Visuri la cheie este una dintre acele emisiuni care aduce bucurie şi emoţie la televizor. În acest proiect, partea frumoasă e aceea că totul este viu. Avem un plan general, dar lucrurile se schimbă şi apar în funcţie de familii şi necesităţi! Din toamnă vom face cunoştinţă cu 13 familii, cu oameni deosebiţi şi poveştile lor de viaţă impresionante. Fiecare caz este emoţionant, iar telespectatorii vor lua parte nu doar la transformarea radicală a unor case, ci la schimbarea unor destine! Eu, Adela, Alina şi Omid vom aduce bucurie în sufletele acestor oameni şi emoţie în casele tuturor românilor”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.