Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls, veterinari magici şi evenimente memorabile din universul fenomenelor meteo vor fi prezentate în programele lunii mai de la National Geographic şi Nat Geo Wild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

National Geographic

„Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls” va fi difuzat începând cu 12 mai, în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Bear Grylls, celebrul expert în supravieţuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme. În fiecare săptămână, o altă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-şi înfrunta teama, a-şi testa limitele şi, uneori, a se iniţia în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii. Alături de invitaţii săi din acest sezon, Grylls porneşte într-o călătorie prin întreaga lume, de la deşerturile din Utah la Munţii Dolomiţi din Italia şi până la Munţii Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri.

Seria „Climă virală" prezintă evenimente captivante şi memorabile din universul fenomenelor meteo. Episoadele aduc în prim-plan acţiuni extreme ale vremii, surprinse de camera de filmat. Aflăm poveştile celor care au avut şansa să depăşească cele mai aspre condiţii meteo posibile, dar şi cum întâlnirea meteorologilor cu Mama Natură nu e niciodată simplă şi cum uneori reporterul care relatează poate deveni el însuşi subiect de ştire. Serialul va fi difuzat, începând cu 19 mai, în fiecare miercuri, de la ora 21:00.

Nat Geo Wild

Veterinarii se dedică îngrijirii animalelor, încearcă să prevină sau să vindece bolile sau rănile acestora. În luna mai, la National Geographic Wild sunt sărbătoriţi profesioniştii din acest domeniu, reunind într-un program special poveşti emoţionante, de viaţă si de moarte care fac parte din cotidianul acestor oameni. Fie că lucrează în însorita Florida, în îngheţata Alaska sau în Nebraska, toţi aceşti veterinari incredibili au în comun un lucru: dragostea pentru animale. „Veterinari magici” va fi difuzat, din 1 mai, sâmbăta şi duminica, de la ora 19:00.

 

Pentru al doilea an consecutiv, vor fi sărbătorite în luna mai şi femeile din domeniul medicinei veterinare, biologiei, explorării şi conservării planetei. În prim plan vor fi, între altele, Jane Goodall, Susan Kelleher (Dr. K), Michelle Oakley (Yukon Vet), Siouxsie Gillett (Snakes In The City), Priya Bapodra şi Suzi Rapp (Secretele lui Zoo). Programele din acest bloc vor fi difuzate din 7 mai, în fiecare vineri, de la ora 19:00.

Un nou sezon „Doctor Pol” va debuta pe 10 mai, la ora 23:00. În acest sezon, doctorii se împart între urgenţele sosite la clinică şi apelurile de ajutor de la ferme, o cursă contra cronometru a echipei Serviciilor Veterinare Pol care lucrează 7 zile din 7 îngrijind animalele ce sosesc din regiunea centrală a statului Michigan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.