Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis duminică să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR). Decizia a fost luată în urma unei competiţii deschise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mandatul domnului Popescu va fi acela de a întări misiunea publică a radioului de stat atât din punct de vedere administrativ şi managerial, cât şi din punct de vedere editorial, astfel încât categorii cât mai largi de public să se simtă reprezentate în producţia SRR. Eforturile sale vor viza inclusiv adaptarea rapidă a producţiei SRR la mediile digitale”, arată USR-PLUS, într-un comunicat de presă. 
 
Liviu Popescu a lucrat în mai multe redacţii relevante: este fost redactor-şef al ştirilor TVR, fost editor la Prima TV şi Realitatea TV şi fost producător al secţiei române a BBC World Service. 
 
Comisiile de cultură ale Parlamentului vor audia săptămâna viitoare candidaţii pentru posturile interimare de conducere ale SRR şi SRTv.
 
Comisiile pentru cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins joi rapoartele de activitate ale Societăţii Române de Televiziune şi ale Societăţii Române de Radiodifuziune pentru anii 2017, 2018 şi 2019, condusă în prezent de Doina Gradea. Rapoartele vor fi dezbătute într-un plen reunit, iar dacă Parlamentul le respinge, atunci va fi numită o conducere interimară a SRTv şi SRR.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.