O alertă cu bombă a fost anunţată la Oregon Park din Pipera, unde se află şi sediul postului de radio Europa FM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Activitatea a fost reluată. Nu a fost identificată nicio situaţie cu potenţial periculos„, a transmis Poliţia Capitalei.

UPDATE - ”În jurul orei 13.00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor.  Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări”, au transmis autorităţile.

ŞTIREA INIŢIALĂ - „Este prima dată în istoria noastră când ne confruntăm cu aşa ceva”, a spus Cătălin Striblea, realizator Europa FM, precizând că forţele de intervenţie ale Poliţiei şi Serviciului Român de Informaţii se află deja în interiorul clădirii. 

Programul postului de radio a fost întrerupt. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.