Un serial despre modul în care Mariah Carey a devenit celebră va fi lansat de televiziunea americană Starz, cântăreaţa urmând să lucreze ca producător executiv la acest proiect, informează Deadline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, al cărui titlu nu a fost anunţat încă, a fost scris de Nina Colman (”Mahogany”) şi are acţiunea plasată în New York, în anul 1986. Show-ul va prezenta transformarea protagonistei Mariah Carey dintr-o adolescentă mulatră în vârstă de 16 ani, care îşi dorea să devină cântăreaţă şi compozitoare, supravieţuind unei copilării dificile, în artista din industria muzicală cu cele mai mari vânzări din toate timpurile.

Nina Colman, care va fi showrunner, va lucra şi ca producător executiv, alături de Mariah Carey şi Stella Bulochnikov (”Boss”), prin intermediul companiei Magic Carpet Productions, precum şi alături de Brett Ratner, Teri Weinberg (”Ugly Betty”) şi John Cheng (”Horrible Bosses”).

Recent, Mariah Carey a fost producător executiv pentru un serial documentar, ”Mariah’s World”, difuzat de televiziunea E!.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, a început să introducă elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă în 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.