Netflix continuă să dezvolte franciza „Stranger Things”, gigantul de streaming comandând un serial animat derivat din povestea originală, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape toate detaliile despre serial sunt secrete, în afară de faptul că este dezvoltat de Eric Robles şi Flying Bark Productions. Robles a creat anterior „Random! Cartoons”, „Fanboy & Chum Chum” şi „Glitch Techs”. 

Fraţii Duffer, creatorii „Stranger Things”, vor produce prin intermediul Upside Down Pictures, împreună cu Robles of Flying Bark, precum şi Shawn Levy şi Dan Cohen de la 21 Laps.

„Stranger Things” s-a dovedit a fi un succes global şi unul dintre cele mai populare seriale originale Netflix de când a debutat, în 2016. A fost reînnoit cu un al cincilea şi ultimul sezon în februarie 2022.

Fraţii Duffer lucrează, de asemenea, la o versiune TV live-action a seriei manga şi anime „Death Note”. Serialul a fost anterior adaptat într-un film Netflix live-action în 2017. De asemenea, lucrează la o adaptare în serie a cărţii „The Talisman” a lui Stephen King şi Peter Straub, alături de Amblin Entertainment şi Paramount Television de Steven Spielberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.