Un operator a izbucnit în direct vineri seară, la emisiunea "Pulsul zilei” de la TVR 1, într-o dezbatere despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, numindu-l "penibil” pe preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, care explica în acel moment că votul de la referendum este dat pentru "protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici”. TVR a transmis scuze pentru incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În emisiunea "Pulsul zilei” de vineri seară pe TVR, moderată de Radu Andrei Tudor, a fost invitat preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu, pentru a dezbate subiectul referendumului.

Preşedintele CpF spunea că la referendumul din 6 şi 7 octombrie pentru modificarea definiţiei căsătoriei în Constituţie "votăm protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei, în termeni stricţi juridici”.

În acel moment, unul dintre operatorii din platoul emisiunii a izbucnit: "Ce penibil sunteţi!”. Pe post s-a auzit slab, însă preşedintele Coaliţiei pentru Familie i-a atras atenţia moderatorului.

"Colaboratorii dumneavoastră ne transmit mesaje. Foarte interesant şi elocvent”, a spus Mihai Gheorghiu.

Moderatorul emisiunii, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct, iar emisiunea a continuat.

Ulterior, TVR a transmis scuze publice invitaţilor emisiunii şi telespectatorilor pentru acest incident.

"Referitor la incidentul petrecut vineri, 28 septembrie a.c, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” - dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, când, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii, Societatea Română de Televiziune face următoarele precizări: Îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident. Moderatorul emisiunii „Pulsul zilei”, Radu Andrei Tudor, şi-a cerut scuze în direct invitaţilor pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major”, transmite TVR printr-un comunicat de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.