Directorii unor companii de renume din România vor renunţa pentru câteva zile la poziţia de lideri şi se vor transforma total pentru a intra, sub acoperire, în propria lor companie în noul sezon al emisiunii „Şef sub acoperire” care începe joi, 9 februarie, la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cel de-al treilea sezon, show-ul aduce emoţie, poveşti impresionante, situaţii amuzante, dar şi noi provocări pentru directorii unor companii cunoscute din România.

În acest sezon, telespectatorii vor putea urmări peripeţiile şefilor unor companii extrem de cunoscute precum Stay Fit Gym, Dulcinella, City Grill, One Star Security, Musette sau DPD.

Inspiraţi şi motivaţi de dorinţa de a înţelege şi mai bine ce se întâmplă în compania lor, şefii vor afla poveşti surprinzătoare ale unor angajaţi, vor vedea implicarea şi devotamentul altora, dar şi unele probleme pe care firma le are. Aflat sub acoperire, şeful va afla direct de la sursă, care sunt lucrurile care funcţionează, cine sunt angajaţii model, dar şi care sunt provocările cu care se confruntă aceştia.

Primul şef care intră sub acoperire este Cristina Bâtlan, co-fondatoarea companiei Musette şi unul dintre investitorii show-ului Imperiul Leilor. „Merg sub acoperire să fiu mai aproape de oamenii mei, vreau să văd care sunt provocările lor şi cum sunt ei şi nu ar putea să ne spună nouă, ca şi proprietari, adică ce simt ei şi nu ne arată. Asta vreau să văd, cum e viaţa reală alături de ei!”, spune Cristina Bâtlan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.