Cel de-al treisprezecelea sezon al serialului de comedie „Las Fierbinţi” va avea premiera la Pro TV marţi, 27 februarie, de la ora 20.30, urmând să fie difuzat în fiecare marţi şi joi seara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noul sezon, Aspirina îşi reia activităţile cotidiene şi intră în conflict cu Celentano pentru o lucrare pe care acesta nu a realizat-o corespunzător. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil când află că omul pe care se bazează, Robi, a intrat în „Asociaţia Poliţiştilor Necorupţi” şi s-a întors împotriva lui, informează Pro TV.

Sezonul 12 din „Las Fierbinţi” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Producţia a înregistrat în medie 12,2 puncte de audienţă şi 31,7% cotă de piaţă la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. La nivel naţional, în medie, peste 2,2 milioane de români au urmărit acest sezon. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.