Un nou sezon al serialului ”Crime care au şocat Marea Britanie”, care dezvăluie în exclusivitate detalii despre crimele care au rămas în memoria acestei ţări, va fi difuzat începând din 11 septembrie, în fiecare luni, de la ora 23.00, de televiziunea Crime + Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sezon, cel de-al şaptelea al serialului, telespectatorii vor descoperi noi informaţii despre fărădelegerile care au zguduit opinia publică şi au schimbat Marea Britanie pentru totdeauna. Producţia, prezentată de Dermot Murnaghan, va surprinde poveştile prin prisma celor implicaţi, analizând evenimentele care au condus la comiterea atrocităţilor şi efectele devastatoare pe care le-au avut, informează Crime + Investigation.

Pentru a prezenta un portret cât mai apropiat de realitate, fiecare episod va conţine reconstituiri, declaraţii ale martorilor, interviuri ale poliţiştilor, filmări de arhivă şi mărturii ale victimelor şi familiilor implicate. 

Crime + Investigation este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de locuri şi difuzat în 18 limbi.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale şi de divertisment de înaltă calitate, precum  History, Lifetime, Crime + Investigation, H2 şi noua televiziune free-to-air Blaze. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deţine birouri în Londra, Varşovia, Copenhaga, Amsterdam şi Johannesburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.