Un nou sezon al emisiunii "Şef sub acoperire!" va începe în 9 februarie, de la ora 21.30, la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directori de companii renumite vor trece prin teste, făcând joburi deloc uşoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă. Şi angajaţii vor fi observaţi pe ascuns de şefii aflaţi sub acoperire.

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat carusel de emoţii, poveşti impresionante, dar şi situaţii amuzante prin care au trecut managerii sub acoperire.

Telespectatorii au urmărit aventurile „şefilor” unor companii cunoscute precum Alka, BGS, Blue Air, Phoenicia Hotels sau Salad Box. Aceştia au fost inspiraţi, motivaţi sau emoţionaţi de poveştile surprinzătoare ale unor angajaţi, precum şi de poveştile de succes ale managerilor.

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv.

Odată aflat sub acoperire, şeful va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcţionează, cine sunt angajaţii model, dar şi care sunt provocările cu care se confruntă aceştia. Va fi o experienţă care le va schimba viaţa atât angajaţilor, cât şi şefului aflat sub acoperire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.