Un documentar dedicat prinţesei Diana va fi difuzat de televiziunea TLC pe 31 august, de la ora 21.00, la împlinirea a două decenii de la moartea ei, materialul conţinând interviuri cu biograful Andrew Morton şi cu prieteni ai prinţesei şi explorând câteva teorii ale consipraţiei legate de decesul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul, intitulat ”Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?”, cu durata de trei ore, prezintă povestea “Prinţesei inimilor”, folosind imagini în exclusivitate, printre care şi un interviu cu Andrew Morton, biograful ei, şi citate din cărţile lui, informează TLC.

De asemenea, ”Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?” prezintă în profunzime povestea prinţesei, detalii despre viaţa ei alături de Prinţul Charles şi de cei doi copii ai lor şi evenimentele care au condus spre tragedia din noaptea de 31 august 1997.

În afară de interviul în exclusivitate cu Andrew Morton, celebrul biograf al Prinţesei Diana, producţia conţine interviuri cu prieteni personali ai Dianei, Mary Robertson şi James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp, precum şi cu Ingrid Seward, biograf al monarhiei, Kate Williams, istoric al monarhiei, şi jurnalistele Tamron Hall şi Deborah Norville.

În plus, actorul Richard Belzer, autorul unor teorii ale conspiraţiei, oferă în acest documentar diverse perspective asupra evenimentelor care s-au întâmplat în noaptea accidentului.

Spirit umanitar şi emblemă a stilului, Prinţesa Diana a redefinit noţiunea de “regalitate” şi a cucerit milioane de oameni cu farmecul ei discret. Lumea a cunoscut-o ca pe o tânără timidă, care a evoluat într-o femeie puternică şi independentă, foarte îndrăgită pentru felul în care s-a luptat cu regulile şi şi-a croit propriul traseu.

Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.