Un balet pe muzica The Rolling Stones, inspirat de mişcările de dans ale lui Mick Jagger, a avut premiera marţi seară la Sankt Petersburg, fiind pus în scenă de iubita solistului trupei britanice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul „Porte Rouge” de opt minute a fost prezentat la teatrul Mariinsky în faţa unei săli pline.

Dansatoarea americană Melanie Hamrick, partenera lui Jagger, a fost cea care a gândit producţia pentru care au fost folosite piesele „Paint it Black”, „Sympathy for the Devil” şi „She’s a Rainbow”.

„Am încercat să încorporez acel sentiment al dragostei pentru dans şi al bucuriei lui când este în concert”, a spus Hamrick, citată de Reuters. „Are un mod unic de a se mişca, un mod foarte liber de mişcare, aşa că am încercat să captez estenţa acestui lucru”.

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, este curatorul muzical al producţiei şi a ajutat la trierea listei de piese.

După prezentarea în cadrul celei de-a 18-a ediţii a International ballet festival MARIINSKY, o reprezentaţie a „Porte Rouge” va avea loc la Lincoln Center din New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.