Serigrafii cu autograf ale tabloului „Five”, realizat de Johnny Depp în 2021, sunt vândute până marţi seara în beneficiul unei asociaţii de asistenţă în sănătate mintală, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interpretul piratului Jack Sparrow lucrează acum pentru cauza bună. După ce în 2021 a desenat o serie de patru tablouri intitulate „Friends and Heros”, vedeta revine cu un autoportret. Fanii actorului vor observa că lucrarea este inspirată de un shooting realizat de Jean-Baptiste Mondino pentru un brand de parfumuri.

Pe pânză apar cinci linii. Acestea dau titlul creaţiei - „Five” - şi simbolizează, potrivit galeriei de artă care le vinde, cei cinci ani grei prin care a trecut vedeta între 2016 şi 2021.

Lucrarea a fost expusă recent în Marea Britanie la Castle Fine Art.

Serigrafiile preluate de pe acesta sunt disponibile pentru cumpărare de pe site-ul galeriei de artă până la 1 august. Fiecare reproducere din hârtie satinată, realizată la comandă, este semnată manual de Johnny Depp şi livrată într-un portofoliu „realizat din cele mai bune materiale”, potrivit anunţului.

Serigrafiile sunt vândute în Statele Unite cu 1950 de dolari (1770 de euro), iar 200 vor fi donate Mental Health America, o organizaţie non-profit dedicată sănătăţii mintale, bunăstării şi prevenirii bolilor. Britanicii vor plăti 1950 de lire sterline (2270 de euro) iar cumpărătorii din Uniunea Europeană 2500 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.