Actorul Tobias Menzies, cunoscut pentru apariţii în seriale precum „Game of Thrones” şi „Outlander”, a fost distribuit în rolul prinţului Philip, în cel de-al treilea şi cel de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”, al televiziunii Netflix, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tobias Menzies va prelua acest rol de la Matt Smith, care l-a interpretat pe prinţul Philip în primele două sezoane ale show-ului.

În prezent, Menziez apare în serialul „The Terror” (AMC) şi a mai apărut în producţii precum „Outlander”, „Game of Thrones” (în rolul Edmure Tully) şi „The Night Manager”.

Menzies se alătură distribuţiei după ce Olivia Colman a fost aleasă pentru a prelua de la actriţa Claire Foy rolul reginei Elizabeth a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Colman şi Menzies vor interpreta cuplul regal mai în vârstă, acţiunea următorului sezon al serialului fiind plasată în perioada 1964-1976.

Helena Bonham Carter o va interpreta pe sora reginei, prinţesa Margaret, înlocuind-o pe Vanessa Kirby.

Serialul „The Crown”, creat de Peter Morgan, este produs de Left Bank Pictures.

Recent, acest serial s-a aflat în mijlocul unei controverse, după ce a fost dezvăluit că salariul actriţei Claire Foy a fost mai mic decât cel al lui Matt Smith. Compania Left Bank Pictures le-a cerut scuze actorilor pentru decalajul salarial şi a precizat că în viitor „nimeni nu va fi plătit mai bine decât regina”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.