„Ultima bătălie a lui Hitler" sau „Călătorii cu trenul văzute de sus" sunt printre cele mai mai importante premiere ale acestei luni la National Geographic. Pe National Geographic Wild fiecare sâmbătă şi duminică este dedicată seriilor documentare care vor prezenta extraordinara lume a Africii. Printre premiere se numără: „Întâlnire cu gorile", „Migraţia animalelor", „Salvarea girafelor" şi „Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oceanul pe uscat"

Al patrulea sezon al seriei documentare „Oceanul pe uscat” va reda noi poveşti prin intermediul mărturiilor exploratorilor şi arheologilor, combinând explorările subacvatice cu vizualizări revoluţionare, această serie dezvăluie dovezile din spatele misterelor subacvatice. Telespectatorii vor descoperi ce se află cu adevărat în adâncuri, sub ultimele nituri. În fiecare luni, din 14 noiembrie, la ora 21:00. 

"Ultima bătălie a lui Hitler"

La 6 iunie 1944, Aliaţii debarcă în sfârşit trupe în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Dar, după surpriza debarcărilor din Ziua Z şi a avansurilor Aliaţilor, loialiştii nazişti se sapă, hotărâţi să menţină o stăpânire nemiloasă asupra oraşelor, cetăţilor şi fortăreţe pentru a apăra cel de-al Treilea Reich. Acestea sunt poveştile unor oameni disperaţi ce poartă lupte disperate la limita înfrângerii, nu doar pentru victorie, ci pentru supravieţuire. În fiecare luni, din 28 noiembrie, la ora 22:00. 

"Călătorii cu trenul văzute de sus"

Această serie documentară în şase părţi va urmări unele dintre cele mai remarcabile călătorii feroviare din lume, atât de la înălţime cât şi de la sol, purtând telepectatorii într-o adevărată aventură a vieţii. Seria va prezenta imagini deasupra unui peisaj spectaculos şi va explora ingineria excepţională, cât şi  oamenii care întreţin şi conduc aceste căi ferate incredibile, precum şi pe cei care locuiesc alături de ele. În fiecare marţi, din 15 noiembrie, la ora 21:00.

"Inginerie abandonată"

Seria documentară prezintă explorarea numeroaselor situri abandonate; fragmente uitate ale unor incredibile realizări inginereşti, oraşe fantomă întinse, complexe industriale derutante şi rămăşiţe sinistre din conflicte sângeroase. Fiecare epavă îşi spune propria poveste unică despre cum şi de ce a fost construită şi care au fost factorii care le-a degradat. În fiecare marţi, din 1 noiembrie, la ora 21:00. 

"Comori pierdute ale Egiptului"

În Egipt se află cea mai bogată sursă de comori arheologice de pe planetă. În această serie, camerele de filmat urmăresc echipele din Egipt pe prima linie a arheologiei, prin intermediul unei cercetări complete. Arheologii se vor întrece pentru a desluşi secretele acestei civilizaţii ajungând pe sub piramide, descoperind morminte pierdute de mult timp şi dezgropând mumii vechi de 3000 de ani. În fiecare duminică, din 20 noiembrie, la ora 21:00.

National Geographic Wild

În luna noiembrie, telespectatorii National Geographic Wild vor descoperi extraordinara lume a Africii prin intermediul celei mai faimoase faune africane din lume. Leii, rinocerii, gheparzii, girafele, antilopele, hipopotamii, leoparzii, zebrele şi elefanţii africani, printre multe altele, s-au adaptat la cerinţele unice ale regiunii lor, ridicându-se pentru a face faţă provocărilor zilnice într-un mod extraordinar. Printre premiere se numără: Întâlnire cu gorile, Migraţia animalelor, Salvarea girafelor şi Lacul Tanganyika: inima albastră a Africii

Premiere în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00. 

"Salvatorii animalelor: Veterinari la ţară"

La 160 km sud de Atlanta, doi vechi prieteni, Dr. Hodges şi Dr. Ferguson deţin şi operează Critter Fixer Veterinary Hospital. Împreună cu personalul lor, Hodges şi Ferguson tratează şi îngrijesc peste 20.000 de pacienţi. Între vizitele de urgenţă la cabinet şi apelurile de la fermă în toată zona rurală a Georgiei, cei de la Critter Fixer sunt în mod constant asaltaţi cu cazuri unice care se găsesc doar la ţară. Începând de vineri, 7 noiembrie, de la ora 19:00.

"Dr. Ole: Viaţa în sălbăticie" 

Dr. Ole Alcumbrac este proprietarul White Mountain Animal Hospital, o clinică de animale cu servicii complete din Pinetop, Arizona, care se ocupă de tot felul de animale, de la pisici şi câini până la animale exotice. Dar acest "om sălbatic", care se autodefineşte ca atare, nu este un medic veterinar obişnuit, iar munca sa din afara clinicii este cea care îl entuziasmează cel mai mult. Fie că se deplasează cu elicopterul în jurul ţării în misiuni de salvare şi relocare, fie că lucrează cu specii sălbatice şi periculoase în două dintre parcurile de animale sălbatice din Arizona (unde este veterinar rezident), fie că zboară în Mexic pentru a efectua lucrări dentare de urgenţă pe jaguari, nicio zi nu este la fel pentru Ole. De la aducerea pe lume a unor pui de tigru la The Bearizona Wildlife Park, la salvarea condorilor sau vaccinarea oilor din specia pronghorn din cabina de pilotaj a unui elicopter... în fiecare zi există un nou caz - şi o nouă aventură. La fel ca animalele sălbatice de care are grijă, Dr. Ole Alcumbrac nu poate fi îmblânzit! Pe 31 octombrie, de la ora 19:00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.