Televiziunea Română organizează preselecţii pentru o nouă rubrică a emisiunii-concurs ”Duelul pianelor”, pe 3 august, între orele 13.00 şi 17.00, la sediul TVR, candidaţii urmând să cânte karaoke în faţa Paulei Seling şi a lui Ovidiu Cernăuţeanu, cei doi căpitani de echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şanse mari pentru iubitorii de karaoke! «Duelul pianelor» anunţă preselecţii, iar Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache şi-au propus să-i aducă în emisiunea-concurs de la TVR 2 pe cei mai talentaţi români”, au transmis reprezentanţii TVR.

Adrian Enache, prezentatorul emisiunii-concurs, a spus că îşi doreşte ca la preselecţii să descopere un concurent cu o voce specială.

”Mi-aş dori ca la preselecţiile ce vor avea loc pe 3 august să se întâmple ca la British Got Talent şi să întâlnim un talent ca cel al cântăreţei de origine scoţiană, Suzan Boyle. Nimeni nu bănuia vocea ei, dar după apariţia la show-ul de talente a ajuns vedetă internaţională. Aş vrea să descopăr la un român cât se poate de obişnuit o voce specială, care să mă uimească. De ce nu, ai noştri au uimit în străinătate cu talentul lor, iar un exemplu este Costel Busuioc. Aşa că, sunt toate şansele ca peste noapte cineva să devină vedetă la «Duelul pianelor»”, a spus Adrian Enache, gazda emisiunii-concurs de la TVR 2.

Din toamnă, ”Duelul pianelelor” revine îngrila TVR 2 cu un nou sezon, iar producătorii au dezvăluit că pregătesc câteva surprize. Emisiunea va trece prin mici schimbări de format, iar printre rubricile noi se numără şi cea de karaoke.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.