Happy Channel propune, în prima lună a anului 2019, trei producţii turceşti - „Femeie în înfruntarea destinului”, sezonul 2, „Legea familiei” şi „Cennet”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Femeie în înfruntarea destinului” revine la Happy Channel pe 7 ianuarie. Serialul va putea fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

O premieră pe care o aduce anul 2019 la Happy Channel este „Legea familiei”, serial care va fi lansat pe 9 ianuarie şi va putea fi urmărit miercurea şi joia, de la ora 20.00.

„Cennet” intră în grila Happy Channel pe 14 ianuarie, iar producţia va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 18.00. Serialul o are în rol principal pe actriţa Almila Ada, care interpretează rolul unei tinere ce a crescut în grija bunicii sale, după ce a fost abandonată de mamă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.