Postul de televiziune DIVA va difuza, din 9 ianuarie, de la ora 16.00, trei producţii romantice în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică este difuzat filmul „Steaua inimii mele” („Taking a Shot at Love”, 2021). Cum poate ajuta o fostă profesoară de balet un jucător de hochei care trebuie să se recupereze după o accidentare? Jena (Alexa PenaVega) încearcă să îl ajute pe atrăgătorul Ryan (Luke Macfarlane) să îşi recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul mişcărilor de balet, în schimb, el o învaţă cum să se recupereze după o inimă frântă. 

În 16 ianuarie, la DIVA este programată premiera filmului „Excursia de lux” („A Winter Getaway”, 2021). Joe (Brooks Darnell) este un bărbat obişnuit, care primeşte cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care îl însoţeşte pe acesta în excursie şi pare că îl apreciază sincer. 

„Sărut de zăpadă” („Snowkissed”, 2021) va putea fi vizionat pe 23 ianuarie. Kate (Jen Lilley) este o jurnalistă care nu îndrăgeşte călătoriile, dar trebuie să îi ia un interviu lui Noah (Chris McNally), unui chipeş proprietar de pensiune şi sfârşeşte prin a-l ghida în noua lui carieră de ghid turistic. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.