„Tranzacţii", în regia lui Krisztián Kiliti şi dramaturgia Ioanei Hogman, deschide seria de performance-uri work in progress Teatrelli din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Performance-ul aruncă o privire asupra nevoilor, dorinţelor, dar şi decepţiilor noastre, prin lentila unor meserii care implică experienţa apropierii. Demersul spectacolului lansează întrebări despre ce altceva se găseşte, de fapt, în spatele unei tranzacţii atunci când plătim pentru un serviciu, dincolo de produsul concret şi suma aferentă.

Producţia work in progress „Tranzacţii" este structurată sub forma unei serii de 5 performance-uri/ lecturi performative de tip unu la unu (câte 1 spectator şi 1 performer), fiecare reprezentaţie având o durată de aproximativ 25 minute.

Cele cinci texte sunt inspirate din interviuri şi discuţii cu profesionişti din domenii ca sănătatea mentală, munca sexuală, masaj, sport şi muzică. Ceea ce vă propunem este un blind date cu una dintre aceste poveşti, urmând a vi se dezvălui pe parcurs domeniul din care face parte. Dincolo de lentila aferentă meseriei, aici are loc o întâlnire între doi oameni.

Spectacolul face parte dintr-o serie de cinci proiecte concepute în luna octombrie 2021, în cadrul atelierului iniţiat de Festivalul Internaţional dedicat Tinerilor Regizori - Theatre Networking Talents (TNT), organizat de Teatrul Naţional „Marin Sorescu" din Craiova şi coordonat de regizorul Bobi Pricop, în parteneriat cu programul New Stages Southeast al Goethe-Institut.

În distribuţie: Ela Ionescu, Alex Mirea, Denisa Nicolae, Maria Teişanu şi Cecília Trabalka. 

Noul performance work in progress propune o experienţă teatrală mai puţin obişnuită, care începe încă din momentul în care îţi achiziţionezi biletul la spectacol. Nu alegi – aşa cum eşti obişnuit - un loc într-o sală de teatru, ci alegi intervalul orar şi povestea care te inspiră.
Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-tranzactii.

Programul celor 5 performance-uri 1:1, în 9 şi 10 aprilie:

16.00 – 16.25 / 16.30 – 16.55:
Titlu performance: Yumi-Oh/ O poveste despre dragoni
Performer: Ela Ionescu

17.00 – 17.25 / 17.30 – 17:55:
Titlu performance: Yahel/ O poveste despre electricitate
Performer: Maria Teişanu

18.00 – 18.25 / 18.30 – 18.55:
Titlu performance: Yorgos/ O poveste despre măslini
Performer: Alex Mirea

19.00 – 19.25 / 19.30 – 19.55:
Titlu performance: Aurora/ O poveste despre cosmos
Performer: Denisa Nicolae

20.00 – 20.25 / 20.30 – 21.00:
Titlu performance: Traila/ A story about a bridge (performance în limba engleză)
Performer: Cecília Trabalka

Distribuţia a fost selectată în urma unui casting la care s-au înscris peste 70 de actriţe şi actori.
Nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.