Disney+ anunţă în luna aprilie noi titluri precum serialele "Vila Vanderpump" ("Vanderpump Villa") şi "Thank you, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi" ("Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story") - primul documentar despre trupă, la care care participă toţi membrii Bon Jovi, din trecut şi din prezent, reunind patru decenii de filmări din arhivele personale, fotografii şi poveşti inedite ale muzicienilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Disney+ anunţă în luna aprilie noi titluri precum serialele "Vila Vanderpump" ("Vanderpump Villa") şi "Thank you, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi" ("Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story") - primul documentar despre trupă, la care care participă toţi membrii Bon Jovi, din trecut şi din prezent, reunind patru decenii de filmări din arhivele personale, fotografii şi poveşti inedite ale muzicienilor.

De asemenea, Ziua Pământului este marcată de platformă în luna aprilie printr-o serie de poveşti care explorează diferite elemente ale lumii naturale. "Disneynature’s Tiger", un film nou-nouţ, analizează viaţa celei mai mari specii de pisici, în timp ce "Secretele caracatiţei" aduce în prim plan creaturi extraordinare din oceane.

Producţiile care pot fi urmărite de întreaga familie sunt: "Dorinţa", noul seriál "Iwájú" cu o poveste dintr-o Nigeria futuristică şi un episod special din "Blue: Semnul".

"Vila Vanderpump", din 1 aprilie

Decadenţa şi desfrânarea se ciocnesc în „Vila Vanderpump”, un serial documentar care urmăreşte munca, viaţa şi distracţia angajaţilor Lisei Vanderpump de pe o proprietate exclusivistă din Franţa: Castelul Rosabelle.

"Thank You, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi", din 26 aprilie

Filmul în patru părţi prezintă trecutul epic şi viitorul incert al uneia dintre cele mai cunoscute trupe din lume şi a celui care a stat în fruntea acesteia, Jon Bon Jovi. O călătorie de 40 de ani de adoraţie rock and roll a fost pe punctul de a se prăbuşi din cauza unei accidentări vocale.

"Feud: Capote vs. Lebedele de la FX", din17 aprilie

Serialul FX „Feud: Capote Vs. Lebedele” spune povestea vestitului scriitor Truman Capote, cândva prieten apropiat al femeilor din înalta societate, pe care le poreclise „lebedele”. Totuşi, gestul său de trădare i-a distrus complet relaţiile de prietenie cu acestea, lucru care a dus la excluderea sa din înalta societate şi l-a împins către un comportament autodistructiv de care nu a mai reuşit să scape.

"Secretele caracatiţei", un documentar National Geographic, din 22 aprilie

Caracatiţele sunt ca nişte extratereştri pe Pământ: trei inimi, sânge albastru şi capacitatea de a se strecura printr-un spaţiu de mărimea globilor oculari. De la regizorul James Cameron, câştigător al premiului Oscar şi explorator National Geographic, soseşte pe Disney+ episodul "Secretele caracatiţei", al treilea dint-o serie premiată. Noul episod explorează superputerile unice, inteligenţa extraordinară şi viaţa socială secretă a acestor fiinţe. Sunt multe lucruri neştiute despre aceste animale ciudate şi minunate care sunt suficient de inteligente pentru a folosi unelte, a-şi transforma corpul pentru a imita alte animale şi chiar a comunica cu specii diferite. Filmul este narat de actorul premiat Paul Rudd şi îl are ca protagonist pe exploratorul National Geographic, laureat al premiului Wayfinder şi comunicator ştiinţific Dr. Alex Schnell.

"Cele mai tari hituri", din 12 aprilie

Harriet (Lucy Boynton) află că anumite melodii o pot teleporta înapoi în timp - la propriu. În timp ce rememorează o iubire din trecut (David Corenswet), ajunge să trăiască o nouă iubire în prezent (Justin H. Min). Având o legătură strânsă între muzică şi amintiri, se întreabă dacă ar fi corect să schimbe trecutul când are puterea să o facă.

"Urmăritorul", din 10 aprilie

„Urmăritorul” îl are ca actor principal pe Justin Hartley în rolul lui Colter Shaw, un expert în supravieţuire care cutreieră singur ţara ca vânător de recompense, folosindu-şi abilităţile de a interpreta urme pentru a ajuta persoane private şi agenţi ai forţelor de ordine să rezolve tot soiul de mistere, toate acestea în timp ce se ceartă cu familia sa dezbinată. Serialul este bazat pe bestsellerul „The Never Game” al lui Jeffery Deaver.

"Dorinţa", din 3 aprilie

Animaţia „Dorinţa” este un film despre regatul magic Rosas, unde Asha îşi pune o dorinţă atât de puternică, încât îi este îndeplinită de o forţă cosmică. Asha şi Star îl înfruntă pe Regele Magnifico pentru a-şi salva comunitatea şi a dovedi că, atunci când voinţa unui om se uneşte cu magia stelelor, se întâmplă lucruri extraordinare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.