TLC, HGTV, Discovery, Eurosport, HBO şi Warner TV propun luna aceasta programe diverse: fenomenul „Barbie Dreamhouse Challenge” la HGTV, incredibilele poveşti din „Shark Week” la Discovery, turneul de mare şlem Wimbledon în exclusivitate la Eurosport, alegeri importante în „Căsnicia sau restaurantul” la TLC, „Femeia rege” la HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

HGTV

„Barbie Dreamhouse Challenge” debutează marţi, 25 iulie, de la ora 22.00. Lumea uneia dintre cele mai emblematice jucării din lume va deveni realitate atunci când HGTV se va inspira din spiritul lui Barbie® de la Mattel în noua emisiune. Inspirat de popularitatea extraordinară a păpuşii care a devenit un simbol global şi de entuziasmul din jurul viitoarei premiere a serialului Warner Bros. Pictures Barbie, HGTV a creat patru episoade pline de nostalgia copilăriei. Emisiunea va avea invitaţi celebri şi o mulţime de surprize şi este prezentată de supermodelul, designerul, autorul şi antreprenorul Ashley Graham. Ea prezintă opt echipe de superstaruri HGTV care vor transforma o casă din sudul Californiei într-o casă de vis Barbie din viaţa reală.

Tot în iulie, HGTV aduce un nou sezon 100 de zile până la casa mult visată (vineri, 14 iulie, 22:00) în care cei doi soţi Brian şi Mika Kleinschmidt gândesc şi construiesc case personalizate şi impresionante în mai puţin de 100 de zile. Pe 19 iulie, de la ora 23.00, HGTV aduce „Renovări în Chicago”, în care Alison Victoria combină designul elegant cu pasiunea pentru oraşul ei natal, unde cumpără şi refac case vechi.

TLC

„Căsnicia sau restaurantul?” este luni, de la ora 20.00. Patru antreprenori, parte din cupluri, se confruntă cu provocările deschiderii primului lor restaurant. Unele cupluri şi-au deschis deja restaurantele, în timp ce alţii se aruncă cu capul înainte.

Pe 9 iulie, de la ora 20.00, are premiera un nou sezon al emisiunii „Familia cu multe fiice: Cvintupletele”. De la lipsa scutecelor până la hrănire, viaţa cu cvintupletele Buzbee este o aventură constantă. Părinţii Danielle şi Adam trebuie să se descurce cu haosul, magia şi de cinci ori mai multă dezordine decât făcea fiica lor mai mare.

TLC aduce şi o premieră în România: pentru prima oară în istoria emisiunii „90 de zile până la nuntă”, unul dintre participanţi este român! „90 de zile până la nuntă: Începutul poveştii” debutează sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20:00. Cetăţeni SUA care cred că şi-au găsit sufletul pereche online călătoresc în străinătate pentru a-şi întâlni jumătatea în persoană. Fiecare cuplu trebuie să se confrunte cu diferenţele culturale în timp ce decide dacă vor face pasul următor sau nu.

Discovery

„Maeştrii Mărilor: Expediţia Antarctica” are premiera duminică, 9 iulie, de la ora 20.00. Un documentar epic, de actualitate, care prezintă, pe parcursul a şase episoade, provocările imense de la bordul unui vas de pasageri cel puţin aventuros. Echipajul şi oaspeţii traversează continente, călătoresc de la ape tropicale la mări îngheţate şi au parte de întâmplări periculoase în ceea ce pare a fi calătoria pe care nu o vor uita niciodată.

„Shark Week” aduce începând cu 24 iulie, în fiecare zi de luni până duminică, de la ora 00.00, conţinut cu şi despre rechini. Anul acesta, Jason Momoa va fi maestrul de ceremonii din cadrul Shark Week.

La finalul lunii, pe 31 iulie de la ora 21:00, debutează Test de supravieţuire: Până la ultimul om. Doisprezece dintre cei mai rezistenţi concurenţi Naked and Afraid se luptă pentru 100.000 de dolari. Supravieţuitorii sunt puşi la încercare în defileul Oribi Gorge din Africa de Sud, cu provocări extrem de grele, fiecare trebuind să îşi caute mâncare, apă, foc şi adăpost.

Eurosport

Eurosport 1, Eurosport 2 şi aplicaţia Eurosport aduc toate meciurile de la Wimbledon în direct şi în exclusivitate. Toată acţiunea de pe cele 18 terenuri va putea fi urmărită de telespectatori, iar experţii Eurosport Mats Wilander, Barbara Schett şi Laura Robson vor relata de pe tererul de la All England Club pentru a le oferi telespectatorilor acces la orice informaţii.

Anul acesta se desfăşoară ediţia cu numărul 110 din Turul Franţei. A început în Spania şi se va încheia cu etapa finală în Paris, pe 23 iulie, iar 22 de echipe participă la cursă. Turul Franţei poate fi urmărit la Eurosport 1 şi în aplicaţia Eurosport.

HBO

Pe 9 iulie, de la ora 20.50, filmul „Femeia rege” aduce povestea remarcabilă a lui Agojie, o unitate de războinice care a protejat regatul african Dahomey în anii 1800, cu abilităţi şi un curaj nemaiîntâlnite până atunci, cu Viola Davis în distribuţie.

Miniseria „Nolly” vine pe 23 iulie, de la ora 20.00. Noel Gordon (Helena Bonham Carter) se află în culmea succesului, iar aclamata ei telenovelă „Crossroads” se bucură de audienţe ridicate. Este concediată brusc peste noapte, dar de ce?

„A trăi” poate fi urmărit pe 30 iulie, de la 20:00. Un remake în limba engleză al capodoperei japoneze Ikiru (1952), regizată de Akira Kurosawa. Când află că are cancer şi nu mai are mult timp la dispoziţie, Williams (Bill Nye) decide să dea un sens vieţii sale. Filmul explorează lupta existenţială disperată a unui om obişnuit care îşi urmăreşte scopul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.