Politologul şi omul de cultură Theodor Paleologu este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu, difuzată de Prima TV de la ora 14:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Dinescu l-a invitat pe Paleologu la Cetate şi i-a gătit frigărui pe o furcă. 

Cei doi au mai pregătit la grătar momiţe şi rinichi de viţel, legume de la Cetate şi pe masă au stat vinuri alese cu grijă din podgoriile de la malul Dunării.

Theodor Paleologu, născut pe 15 iulie 1973, la Bucureşti, este eseist, profesor, diplomat şi om politic român, preşedinte al Fundaţiei Paleologu.

A fost deputat de Bucureşti, între 2008 şi 2012, din partea Partidului Democrat Liberal, şi în 2012 a fost ales din partea Alianţei România Dreaptă.

Între 22 decembrie 2008 şi 23 decembrie 2009, a fost ministru al Culturii în primul guvern condus de Emil Boc. În 2014, a părăsit Partidul Democrat Liberal, alăturându-se Partidului Mişcarea Populară. Paleologu a fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda în perioada 2005 - 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.