Cântăreţul canadian The Weeknd a dezvăluit că va prezenta un program intitulat „The Dawn FM Experience” ce va fi difuzat pe Amazon Prime Video pe 26 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După succesul albumului său „Dawn FM”, The Weeknd, Abel Tesfaye pe numele adevărat, a anunaţt că va prezenta emisiunea specială în legătură cu discul său. 

Numită „The Dawn FM Experience”, emisiunea va fi difuzată pe Amazon Prime Vidéo, sâmbătă, şi va fi disponibilă pentru abonaţii platformei. 

Luni, Amazon Prime Vidéo a oferit mai multe informaţii despre acest program inedit publicând un scurt video misterios. 

„The Dawn FM Experience” a fost descris de Prime Video ca un „vizual fascinant, creând o performanţă cinematografică care va conduce publicul în lumea sa tulburătoare şi capricioasă”. 

„Sunt încântat să mă asociez cu Amazon pentru a prezenta în direct prima emisiune specială şi cea mai elaborată pe care am realizat-o vreodată”, a declarat pe Twitter artistul care a împlinit 32 de ani. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.