Disney+ a pregătit o mulţime de producţii pentru luna octombrie, între care premierele „The Walking Dead: Invazia Zombi”, „Ursul”, „Candy” şi „Rosaline”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate episoadele din noul serial „Ursul” cu Jeremy Allen White în rolul principal ajung pe platforma de streaming la începutul lunii. Serialul, a cărui acţiune se desfăşoară într-o bucătarie din Chicago, a fost aclamat de publicul larg şi critici deopotrivă în SUA.

De asemenea, „The Walking Dead: Invazia Zombi” revine cu un ultim sezon şi o nouă dramă criminalistică bazată pe fapte reale.

În plus, vor avea premiera noi episoade din serialele recent lansate „Andor”, „The Old Man”, „The Kardashians”, „She-Hulk: Avocata Apărării”.

De Halloween, Disney+ a pregătit filmele „Hocus Pocus” şi „Muppets Haunted Mansion: Casa Terorii”, „Buffy, spaima vampirilor” (sezonul 1 şi 2), „Casa de noapte” şi „Dealuri Însângerate (partea a doua)”. 

„The Walking Dead: Invazia Zombi”, Sezonul 11, din 3 octombrie

În timp ce grupurile continuă să fie prinse în situaţii de nestăpânit, ameninţările pândesc la fiecare pas. Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărţi pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor continuă. Nu toţi vor reuşi să rămână în viaţă, doar pentru unii, lupta pentru supravieţuire va continua...

„Ursul”, serial original, din 5 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

„Ursul" prezintă povestea lui Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvişuri al familiei sale - The Original Beef of Chicagoland - după un deces sfâşietor în familie. La o lume distanţă de ceea ce era obişnuit, Carmy trebuie să găsească un echilibru între realităţile crude ale unei mici afaceri, personalul său recalcitrant şi relaţiile de familie tensionate, în timp ce se luptă cu impactul sinuciderii fratelui său.

„Noaptea vârcolacului” din 7 octombrie | Special de Halloween

Într-o noapte sinistră, un ordin secret al vânătorilor de monştri reapare din umbră şi se reuneşte la întunecatul Templu Bloodstone, cu prilejul morţii conducătorului lor. Comemorarea macabră a vieţii acestuia îi angrenează pe participanţi într-o competiţie mortală misterioasă, pe urmele unei relicve puternice - o vânătoare care îi va aduce faţă în faţă cu un monstru periculos.

„Candy”, serial original Disney+, din 12 octombrie | Toate episoadele sunt disponibile

Candy Montgomery, o gospodină şi mamă din anii '80, a făcut totul ca la carte în viaţă - are un soţ bun, doi copii, o casă frumoasă, până şi micile abateri sunt planificate şi executate atent - însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acţionează într-un mod care denotă faptul că îşi doreşte puţină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură şi capătă consecinţe fatale.

„Rosaline”, din 14 octombrie | Film original Disney+

Rosaline e o nouă variantă comică a clasicei poveşti de dragoste a lui Shakespeare „Romeo şi Julieta", spusă din perspectiva Rosalinei, verişoara Julietei, care, întâmplător, se numără şi ea printre iubitele recente ale lui Romeo. Având inima frântă când Romeo o cunoaşte pe Julieta şi se îndrăgosteşte de ea, Rosaline complotează să le strice faimoasa povestea de iubire şi să-şi recâştige iubitul.

„Misterioasa Societate Benedict”, sezonul 2, serial original Disney+, din 26 octombrie

Misterioasa Societate Benedict s-a reunit, dar când dl. Benedict şi Numărul Doi dispar în Europa, copiii îşi asumă responsabilitatea de a-i găsi. După ce au înfruntat ţări străine şi noi adversari, îi găsesc afectaţi de noul plan al Dr. De Cortina- răspândind bucurie. Când urmările practicilor lui se dovedesc dezastruoase, copiii trebuie să găsească un mod de a-l opri înainte ca îndrăgitul domn Benedict, alături de alte mii de oameni de pe tot globul, să fie schimbat pentru totdeauna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.