Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu oferă o experienţă tip treasure hunt, pe toată perioada evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"The Riddle" a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toţii, fiind axat pe o preocupare actuală a societăţii – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea "The Riddle" este aceea de a trimite proiecte si nu actori, în diferite locaţii din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul şi comunitatea.

“La Colt susţinem multiculturalitatea, comunicarea şi tehnologia, iar FITS le împleteşte magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicaţii, iubim tehnologia, dar în acelaşi timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, aşa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”- Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.

Până în data de 3 iulie, publicul este invitat la un tur al unora dintre cele mai frumoase locuri ale oraşului Sibiu. Personajul central The Riddle, "Pæn" îi aşteaptă pe participanţi la start, în Piaţa Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 - 22.00, şi îi încurajează să redescopere minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând şi împărtăşind propriile mişcări de dans. E o experienţă care va antrena mintea şi corpul.

Participanţii trebuie să taguiască pagina de instagram colt.romania folosind hashtag-urile #TheRiddleExperience #ArtsUnboxed #OutdoorArts. Premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol "Faust" - 2 bilete, în cadrul stagiunii din toamnă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.