Tenorul Peter Hoare va urca pe scena Festivalului Enescu 2017, miercuri, de la ora 20.00, la Sala Palatului, în rolul titular din “Damnaţiunea lui Faust”, de Hector Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, într-una dintre premierele acestei ediţii a Festivalului: prezentarea celebrei opere, în versiune concertantă, cu proiecţii multimedia live.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub bagheta dirijorului John Nelson se va afla Orchestra şi Corul Filarmonicii George Enescu, iar celebra operă este prezentată în versiune concertantă în premieră cu proiecţii multimedia live, sub direcţia multimedia a regizorului de origine română Petrikă Ionescu.

Considerat unul dintre cei mai versatili tenori ai momentului, Peter Hoare a urcat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, alături de mari orchestre ca London Symphony Orchestra şi Berliner Philharmoniker, iar în sezonul 2016/ 2017 a concertat sub bagheta lui Sir Simon Rattle.

Peter Hoare îl înlocuieşte în rolul lui Faust, din “Damnaţiunea lui Faust”, de Berlioz, pe tenorul Francesco Demuro, care şi-a reprogramat apariţia în cadrul Festivalului Enescu pentru o ediţie viitoare, din motive de sănătate.

Biletele achiziţionate de public pentru concertul din data de 20 septembrie, ora 20.00, la Sala Palatului, rămân valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea în sala de concert, se face accesul pentru concert.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.