Competiţii de canotaj, automobilism, tenis de masă şi gimnastică artistică vor fi transmise, în exclusivitate, începând de vineri şi până duminică LookSport şi LookSport+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, 4 iunie, de la ora 15.00, va avea loc returul finalei Superligii Naţionale la tenis de masă masculin între echipele CS TT Pristavu Câmpulung şi Steaua Bucureşti, care va fi transmisă în exclusivitate de LookSport+.

Sâmbătă, de la ora 11.00, spectacolul mingii de celuloid continuă pe acelaşi canal, cu returul finalei Superligii Naţionale de tenis de masă varianta feminină între Steaua Bucureşti şi CSM Bistriţa. În partidele tur, echipele steliste s-au impus la scorul de 3-0. Telespectatorii o vor vedea şi pe jucătoarea care şi-a asigurat deja biletele pentru Tokyo: Bernadette Szocs, legitimată la clubul Steaua Bucureşti.

Sâmbătă şi duminică exclusiv pe LookSport+ şi LookSport, Cupa Mondială de canotaj de la Sabaudia, Italia, un alt sport olimpic cu tradiţie în România, va fi pe micile ecrane astfel: sâmbătă, de la ora 12.50, exclusiv, pe LookSport+ şi duminică, de la ora 11.35, exclusiv pe Look Sport. Canotorii români nu participă la această competiţie, dar îi putem vedea la lucru pe cei cu care ne vom duela pentru medaliile olimpice la Tokyo.

Tot sâmbătă şi duminică telespectatorii pot urmări Cupa Mondială la gimnastică artistică de la Cairo. Sunt ultimele pregătiri ale gimnaştilor români pentru Jocurile Olimpice şi ultimele bilete spre Tokyo sunt puse în joc, sâmbătă de la ora 17.00 şi duminică de la aceeaşi oră, exclusiv pe LookSport+.

De asemenea, a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă se va desfăşura, în weekend, pe Transalpina. Cu un loc 4 la Cheile Grădiştei şi un loc 2 la Râşnov, Eduard Cozma vine în Transalpina Challenge din postura de lider al clasamentului general. În bătălia la vârf, îi regăsim şi pe învingătorii primelor două etape - Octavian Ciovică şi Călin Maniţiu-, dar şi pe campionul naţional de Super Rally, Costel Căşuneanu  sau pe fostul campion naţional de raliuri, Mihai Leu. Bătălia se va da în direct şi în exclusivitate duminică pe LookSport+, de la orele 13.30, şi pe LookSport 3 de la ora16.00.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.