Televiziunea Română îi aduce un omagiu jurnalistei Cristina Ţopescu şi va difuza miercuri, de la ora 22.30, pe TVR 1, o ediţie specială "In memoriam", un colaj de secvenţe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum "Duelul Vedetelor" sau Revelioane ale anilor ‘90, la care jurnalistă a participat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cristina Ţopescu va rămâne veşnic în amintirea publicului prin producţiile păstrate în Arhiva de Aur a Televiziunii Române, unde a devenit cunoscută publicului larg în calitate de crainic tv şi redactor al Departamentului Emisiuni Informative", se arată în comunicatul postului public. 

Potrivit TVR, trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, la ora 14.00.

Ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov. 

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.