Televiziunea History va difuza cel de-al doilea sezon al serialului-concurs “Arme născute din foc/ Forged in Fire”, în care participanţii se întrec pentru un premiu de 10.000 de dolari, din 19 octombrie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare episod, patru noi concurenţi se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, de la securi vikinge la săbii de samurai şi pumnale indiene, mai bine decât oricine altcineva, informează History.

”Acesta este serialul care transformă măiestria, farmecul şi emoţia construirii armelor într-o luptă contra cronometru a inteligenţei, inventivităţii şi ingeniozităţii. Participanţii au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziţie de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Evaluată de un juriu de experţi renumiţi în arme, cursa pentru a crea arma câştigătoare a fiecărui episod este o călătorie prin istoria armelor sub constrângeri de timp imposibile şi cu un final exploziv”, au transmis reprezentanţii History.

Fiecare episod va începe cu cei patru concurenţi construind arme în probe eliminatorii cu o durată de 3-4 ore. Cu ajutorul aparatelor moderne de prelucrare a metalelor şi având o sarcină precisă, concurenţii trebuie să creeze din diverse materii prime lame care să reziste testelor dificile ale juraţilor. Doar doi concurenţi vor merge în runda finală, unde vor concura pentru a crea o armă legendară şi pentru a câştiga titlul suprem de campion “Forged in Fire”.

În primul episod al celui de-al doilea sezon, concurenţii vor începe prin a transforma arme greşite din sezonul precedent în arme funcţionale, letale. După această primă etapă, vor rămâne în concurs doi concurenţi care vor avea cinci zile pentru a construi de mână o sabie Cutlass.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând, astfel, să asigure grile de programe personalizate pentru România.

Canalele History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.