Teatrul Naţional din Bucureşti va deschide în acest an cea de-a opta ediţie a festivalului Săptămâna Comediei Româneşti de la Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în seara zilei de 2 august, va fi prezentat spectacolul „Noii infractori”, după o piesă scrisă de Edna Mazia, regizat de Ion Caramitru.

Mazia e una dintre cele mai cunoscute scriitoare israeliene contemporane şi piesa ei a fost bine primită de publicul din Israel, având 450 de reprezentaţii. Montarea Naţionalului bucureştean cunoaşte un succes similar, transmite teatrul.

Umorul şi înţelepciunea unei familii oneste din zilele noastre conving că merită să înfrunţi soarta chiar dacă ajungi jucăria ei, chiar dacă lumea întreagă a luat-o razna şi chiar dacă „totul nu e decât un mare bordel”.

După premiera de la Bucureşti, spectacolul a participat cu mare succes la Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti de la Chişinău, şi la programul online „Maratonul Dramaturgiei Israeliene pe Scene Româneşti", iniţiat de Teatrul de Stat din Constanţa.

Din distribuţie fac parte Virginia Mirea, Alexandrina Halic, Andrei Finţi, Silviu Biriş, Teodora Mareş, Afrodita Androne, Ileana Olteanu, Aylin Cadîr, Cosmina Olariu, Daniel Badale, Alexandru Hasnaş, Răzvan Oprea şi Mihai Verbiţchi.

Pe 2 august, spectacolul se va juca pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu", de la ora 19.00.

Biletele pot fi procurate de pe biletebrasov.ro, precum şi de la casa de bilete a teatrului din Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.