Spectacolul „Cei trei purceluşi”, o adaptare după clasica poveste a celor trei năzdrăvani care şi-au construit căsuţe pentru a se ascunde de lup, va fi prezentat în Amfiteatrul VăraTIC de la Teatrul "Ion Creangă", sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani, spectacolul va avea premiera sâmbătă, de la ora 18.00, în aer liber, în Amfiteatrul VăraTIC din grădina Casei Eliad (Bd. Mircea Vodă nr. 5). 

Scris şi regizat de Ion Ionuţ Ciocia, spectacolul se înscrie în proiectul „ideaTIC. Laboratorul de poveşti”, o iniţiativă lansată de Teatrul "Ion Creangă" cu scopul de a încuraja realizarea de producţii după idei şi texte propuse de actorii teatrului.

Cu o montare dinamică, bazată pe interactivitate şi o abordare creativă a mijloacelor scenografice imaginate de Andrei Răduţ, spectacolul va putea fi urmărit pe întreaga durată a stagiunii estivale „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”.

În distribuţie: lupul - Ion Ionuţ Ciocia, purceluşii - Julieana Drăghici, Maria Ţăran, Cristian Creţu/Voicu Hetel. 

Biletele pentru reprezentaţia din 19 iunie (premieră) şi 27 iunie sunt disponibile online, pe platformele entertix.ro şi myticket.ro, şi la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă - tel. 0767.934.374.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.