Teatrul Excelsior a transmis într-un comunicat remis News.ro că a primit apeluri telefonice de la persoane care au declarat că au fost oprite pe stradă şi în staţiile de metrou şi le-au fost cerute diverse sume de bani în numele instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se pare că indivizii care au recurs la acest gest de înşelăciune s-au recomandat a fi mandataţi de Teatrul Excelsior pentru a strânge donaţii în contul unei campanii de Crăciun, iar pentru a fi credibile au oferit materiale de promovare cu sigla noastră. Menţionăm că instituţia noastră distribuie aceste materiale de promovare, cu titlu gratuit, atât în centrele comerciale din Bucureşti, cât şi la partenerii noştri”, se arată în comunicat.

Instituţia asigură că nu are agenţi externi mandataţi să o reprezinte în campanii şi nici nu desfăşoară programe de strângere de fonduri.

„Suntem solidari cu cei care au fost înşelaţi şi ne dorim ca organele competente să reuşească să soluţioneze cât mai rapid această situaţie care, se pare, implică numele mai multor instituţii de cultură din Bucureşti”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.