Teatrul Evreiesc de Stat va prezenta sâmbătă şi duminică spectacolul "Bucureşti 41 Tur-Retur", pentru a comemora 76 de ani de la Pogromul de la Bucureşti (21 - 23 ianuarie 1941).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă şi duminică vor avea loc două reprezentanţii, începând cu ora 18.00. Spectacolul este unul itinerant: se va juca atât la Teatrul Evreiesc de Stat, cât si la Sinagoga Mare (str. Adamache), unde spectatorii vor fi conduşi de un ghid. Aici va avea loc şi un video-mapping. Scena finală se va desfăşura la sediul Teatrului Evreiesc de Stat.

"Bucureşti 41 Tur-Retur" va conduce spectatorii prin istoria Bucureştiului anului 1941, le va prilejui întâlnirea cu personaje precum Nae Ionescu şi Contesa Waldeck sau  Rabinul Guttman şi Mihail Sebastian.

Spectacolul de sâmbătă seara este inclus în programul platformei transnaţionale Viitorul Memoriei, care are ca scop Comemorarea Holocaustului în România şi Moldova, prin artă şi media curatoriată. Platforma este iniţiată de Olga Ştefan şi de Asociaţia Quantic, şi este co-finanţat de AFCN.

Biletele pentru cele două reprezentaţii pot fi achiziţionate online, din reţeaua mySTAGE, sau de la casa de bilete TES (str. Iuliu Barasch, nr. 15).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.