Spectacolul "Aventurile lui Clott" al Companiei "Arriba las Hu!Manos”, va fi prezentat marţi, de la orele 10.00 şi 18.00, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laura Mac Laughlin (Argentina) şi Enrique Crohare (Chile) aduc pentru prima dată în România spectacolul "Aventurile lui Clott", un proiect de teatru cu păpuşi ce a făcut înconjurul lumii. Aflaţi în turneu mondial de nouă luni de zile, cei doi actori latino-americani au prezentat acest spectacol în peste 300 de reprezentaţii, în cadrul a 60 de festivaluri din America, Asia şi Europa.

Reprezentaţia de la Sibiu face parte din programul Platformei de Teatru Educaţional a Teatrului "Gong", care îşi propune să creeze un dialog între artiştii independenţi şi publicul sibian.

După ce şi-au pierdut părinţii într-un accident rutier, Clott şi sora sa Juana sunt luaţi în grija bunicului lor. Dar Clott nu e un băieţel obişnuit. Acesta are capul cusut cu ajutorul unui nasture roşu. Iar pentru că sora lui şi cel mai bun prieten îl tachinează pentru că e diferit, Clott îşi face curaj să înfrunte lumea. Pornind de la un mesaj universal despre prietenie şi acceptarea diferenţelor, spectacolul celor de la "Arriba las Hu!Manos" reinventează tehnica păpuşilor pe mână şi propune o călătorie muzicală în lumea fascinantă a teatrului de animaţie.

Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Accesul publicului la acest eveniment se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18.00, sâmbăta 10.00 - 18:00, duminica 10.00 - 14.00), sau online prin teatrulgong.ro. Preţul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru reprezentaţia de la ora 10.00 au fost epuizate toate locurile disponibile în sală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.